Vulnerability Management

Ken de zwakke plekken. Ook van uw IT service providers

Uw netwerken, clouds en applicaties zijn kwetsbaar. Het exploiteren van die kwetsbaarheden is de manier om binnen te komen in uw informatiesystemen. Opsporen en versterken van de zwakke plekken is een van de basisactiviteiten in cybersecurity. En daarna: het adequaat handelen als de cybercriminelen eenmaal binnen zijn.

Geautomatiseerd scannen geeft inzicht in de staat van uw complete, wereldwijde informatie-infrastructuur. Van webapplicaties, LAN’s, gateways, clouds, firewall-configuraties, authenticaties, patches, poorten, DLL-versies, SSL-implementaties, antimalware-implementaties etc.

Een check op aanwezige malware, tekortschietende configuraties, uitgebleven patches….het is minutenwerk. Uw systemen worden niet geraakt. De uitkomsten laten precies zien waar de gaten zitten en wat er gedaan moet worden om ze te dichten. En u krijgt in één moeite door inzicht in de staat van uw policy compliance. Als u uw IT heeft uitbesteed, ziet u de kwaliteit van uw provider. Daardoor kunt u beter sturen dan uitsluitend op uptime en SLA.

Frequente vulnerability scans zijn het fundament onder duurzaam securitybeleid

Hier kunt u op rekenen

  • Compleet beeld van de staat van uw IT
  • In minuten inzicht in de kwetsbaarheden
  • Concrete aanbevelingen voor verbetering
  • Inzicht in Policy Compliance
  • Inzicht in de kwaliteit van uw outsourcing partners

REMOTE WEB APPLICATION VULNERABILITY SCAN

Mocht u op korte termijn inzicht wensen in de veiligheid van uw website, dan kunnen wij ‘remote’ een 3-5 dagen durende Web Application Vulnerability scan voor u uitvoeren. Via het contactformulier aan de rechter kant van deze pagina kunt u deze scan bij ons aanvragen.

TECHNOLOGY PARTNER

Waar bent u kwetsbaar? Laat ons een scan doen!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief