SIEM en Log Management

Security Intelligence Services

Wat gebeurt er allemaal in uw netwerk en applicaties? Dat wilt u weten om te kunnen sturen, maar ook om te kunnen laten zien dat u ‘In Control bent’. Informatie moet bruikbaar zijn: niet teveel, niet te weinig en begrijpelijk – liefst visueel – gepresenteerd. Als er iets geks aan de hand is, wilt u meteen een seintje krijgen.

Het SIEM (Security Information & Event Management) platform van Kahuna is het ’stuur- en controlemiddel’ bij uitstek voor het real-time managen van security en compliance.

Kahuna maakt het verschil: kennisvoorsprong van jaren

Kahuna was meer dan tien jaar geleden de Nederlandse pionier op het gebied van SIEM. We hebben veel kennis en ervaring opgedaan met de mogelijkheden en onmogelijkheden van SIEM. Het Kahuna platform is gebouwd op basis van deze kennis, aangevuld met best practices en innovaties van de beste partners.

Visualisatie op maat
De ervaren Kahuna security professionals programmeren specifieke correlaties op maat en visualiseren zij deze in inzichtelijke rapportages.

Templates voor hergebruik
Een groot aantal gerenommeerde organisaties maakt gebruik van de SIEM-oplossing van Kahuna. Daardoor beschikken wij over een uitgebreide database van templates. Deze hebben wij op maat ontwikkeld voor specifieke User Cases. Deze kunnen als inspiratie dienen in uw eigen situatie. Wij stellen u als klant de templates graag ter beschikking.

Rent-a-SIEM
Dankzij deze service hoeft u niet te investeren in een eigen oplossing, maar levert u logdata aan bij ons SOC voor verdere analyse en rapportage. Kahuna denkt als uw managed security partner (MSP) graag met u mee welke oplossing voor u de meest optimale is.

Hier kunt u op rekenen

  • Compleet en real-time beeld van de IT-omgeving
  • Gebruiksvriendelijk en inzichtelijk Kahuna Security & Compliancy dashboard
  • Benelux SIEM-kenniscentrum
  • Analyses en correlaties op maat
  • Gemakkelijke rapportage voor Compliance

TECHNOLOGY PARTNERS

Is uw (SIEM) logmanagement op orde? Laat ons een nulmeting doen!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief