Veilig thuiswerken

De remote access tool is ontworpen om uw organisatie draaiende te houden door een veilige omgeving te creëren om productief vanuit huis met uw collega’s te werken. Het maakt secure remote en mobile access mogelijk vanaf elk apparaat tot bedrijfsservices en -toepassingen in het datacenter en de cloud.

Voordelen

  • Levert snelle, veilige en geoptimaliseerde toegang tot applicaties en cloud services in datacenters en zorgt voor een eenvoudige en consistente native-gebruikerservaring op desktops, laptops, tablets en smartphones
  • Consolideer en stroomlijn de toegang voor een snelle en altijd veilige verbinding met bronnen met SSO, MFA en endpoint compliance controles om data veilig te houden
  • Vereenvoudig het beheer van de netwerktoegang met een gecentraliseerde webgebaseerde console, self-provisioning van de eindgebruiker en integratie met EMM-beleidsbeheer platforms

Houd bedrijfsgegevens veilig
Integratie met EMM-platforms (enterprise mobility management) en eerste VPN ter ondersteuning van een geïntegreerde security container met per-app-connectiviteit controles om gevoelige bedrijfsgegevens veilig te houden.

Productiviteit boost
Snelle en gemakkelijke toegang tot bedrijfsbronnen vanaf elke locatie met behulp van elk apparaat zoals een laptop, PC, smartphone of tablet; alleen een webbrowser is nodig.

Innovatie voor next-generation secure access
BYOD, mobiliteit en clouddiensten definiëren de toegang tot de organisatie. De werknemers van vandaag eisen veilige connectiviteit, ongeacht de locatie, hun bureau kan zich namelijk in een auto, een hotelkamer, een café of thuis bevinden.

Hoe het werkt

  • Beveiliging en stroomlijning van de toegang tot het datacenter en de cloud – altijd en overal
  • Adaptieve Authenticatie – Intelligente, dynamische multi-factor authenticatie op basis van talrijke gebruikerskenmerken, ondersteuning voor MFA, SAML 2.0, PKI, IAM en digitale certificaten.
  • Endpoint Compliance – controleer apparaten op afstand op security compliance
  • Unified Client – native dekking over meerdere OS’s voor soepele roaming en een fijne gebruikerservaring
  • Gecentraliseerd beheer – de Pulse One manager creëert een gecentraliseerd beheer van beleid, compliance en autorisatie in de gehele cloud en het datacenter
  • Integraties – support voor 3rd party solutions zoals EMM’s, SDFS en SIEM’s
  • Uitgebreide VDI-ondersteuning – toegang tot gepubliceerde desktops en applicaties met behulp van HTML5, waaronder Microsoft RDWeb, VMware en Citrix.

TECHNOLOGY PARTNERS

Neem contact op
voor meer informatie


Schrijf me in voor de nieuwsbrief