Next-Generation Firewalls

Betere security voor een lagere prijs

Firewalls blijven de hoeksteen van cybersecurity. Ze worden geïnstalleerd en doen daarna in stilte hun werk. Vaak jaren achtereen. Intussen veranderen de wereld en het dreigingsbeeld in hoog tempo. Traditionele firewalls kunnen dit gewoonweg niet bijbenen. Dergelijke firewalls werken nog steeds met het traditionele principe van beveiligen op basis van IP-adressen en poorten. Maar gebruikers, applicaties en malware onttrekken zich aan die principes. Next-Generation firewalls ondervangen dit door ook naar verkeer en de gedragingen van gebruikers en applicaties te kijken. Door IP-adressen te koppelen aan de Active Directory is direct zichtbaar welke gebruiker wat doet.

Meer dan alleen firewalling
De nieuwe generatie firewalls dienen bovendien als vervanging van ‘firewall ondersteunende’ oplossingen. Denk hierbij aan IPS/IDS, Proxy, IPsec/SSL-VPN, Content Scanning Engines, Malware Detection Engines en URL Blockers. Ook security oplossingen voor Instant Messaging of VoIP kunnen vervangen worden, net als de mogelijke oplossingen die u in beheer heeft voor bandbreedte management. Het consolideren van dergelijke functionaliteiten op Palo Alto levert een enorme kostenbesparing op omdat allerlei devices en systemen kunnen worden opgedoekt.

De meerwaarde van Kahuna: betere security door consolidatie, vereenvoudiging, verbetering en kostenreductie

Hier kunt u op rekenen

  • Grote kostenbesparingen door de consolidatie van afzonderlijke security-functionaliteit en apparatuur
  • Gebruiksvriendelijk en inzichtelijk Kahuna Security & Compliancy dashboard in de dienstverlening inbegrepen
  • 24/7 preventief beheer vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

TECHNOLOGY PARTNER

Firewall: test uw internet security met een Application Visibility Scan


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief