Endpoint Security

Startpunt voor Next-Gen beveiliging

De algemene term ‘Endpoint’ voor servers, werkstations, laptops, smartphones, printers, IoT devices en dergelijke is eigenlijk verkeerd gekozen. Endpoints vormen in 99% van de gevallen juist het startpunt voor allerlei cyberthreats. Goede beveiliging begint daarom met Endpoint Security.

Wat Endpoint security lastig maakt, zijn de – vaak fysiek – lange lines of command tussen security officers en de systeembeheerders. Als de digitale meldkamer signaleert dat een endpoint is gecompromitteerd, moet er snel actie worden ondernomen. Maar in de praktijk gaat er veel tijd verloren voordat een systeembeheerders de call oppakt en afhandelt. Zeker als IT Beheer is uitbesteed.

Kahuna heeft een radicaal andere benadering gekozen van Endpoint Security: combineer real-time monitoring met systeembeheer en Big Data Analytics. Wij voorzien in meerdere oplossingen, van threat hunting tot antimalware op uiteenlopende typen devices, van mobiel en thin en fat clients tot servers.

Betere IT-infrastructuur
Een groot bijkomend voordeel van deze aanpak is dat per endpoint inzichtelijk wordt wat de algehele staat van hygiëne is: geïnstalleerde versies en patches, configuratie-instellingen, etc. Aan de hand van deze informatie kunnen systeembeheerders de kwaliteit van de complete infrastructuur op een hoger niveau brengen waardoor de bedrijfszekerheid toeneemt.

De meerwaarde van Kahuna: protectie, detectie en actie op endpoint-niveau

Hier kunt u op rekenen

  • Military Grade EDR, next-gen AV, real-time monitoring
  • Startpunt voor verbetering van de prestaties van de complete IT-infrastructuur
  • Full Legal Trails. Forensisch onderzoek na incidenten overbodig geworden
  • 24/7 preventief beheer en snelle actie bij aanvallen vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO 27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

TECHNOLOGY PARTNERS

Zijn uw endpoints besmet? Doe de Kahuna proef!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief