E-mail Security

Dicht het grootste gat in uw defensie

90% van alle security-incidenten komt voort uit e-mail. Het gaat dan om besmetting met malware of ransomware, geslaagde phishing expedities en het moedwillig of per ongeluk versturen van bestanden met gevoelige informatie. Om die reden verdient de e-mail gateway prioriteit bij het ontwikkelen van securitybeleid. Die moet dan wel goed geconfigureerd worden. Veel bedrijven hebben hun e-mail buiten de deur gedaan en zijn dan afhankelijk van de e-mailprovider. En die is doorgaans niet ingesteld op geavanceerde security.

Maar goede configuratie van de e-mail gateway alleen is niet genoeg. Het is ook zaak te blijven volgen wat er met e-mail gebeurt. Dynamische informatie en correlatie zijn cruciaal. Informatie over verdachte IP-adressen, malafide adressen, afwijkend gedrag en attachments moeten met elkaar in verband gebracht worden om gerichte aanvallen te identificeren en te pareren. Voordat ze het aanvalsdoel bereiken.

Kahuna e-mailbeveiliging: proactief en reactief

Hier kunt u op rekenen

  • Bescherming tegen spam, phishing & ransomware attacks via e-mail
  • Opzetten en afdwingen van beleid voor het delen van informatie
  • Compliance
  • 24/7 preventief beheer en snelle actie bij aanvallen vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO 27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

TECHNOLOGY PARTNERS

Is uw e-mail veilig? Vraag een intake aan!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief