E-mail Security

Dicht het grootste gat in uw defensie

90% van alle security-incidenten komt voort uit e-mail. Het gaat dan om besmetting met malware of ransomware, geslaagde phishing expedities en het moedwillig of per ongeluk versturen van bestanden met gevoelige informatie. Om die reden verdient de e-mail gateway prioriteit bij het ontwikkelen van securitybeleid. Die moet dan wel goed geconfigureerd worden. Veel bedrijven hebben hun e-mail buiten de deur gedaan en zijn dan afhankelijk van de e-mailprovider. En die is doorgaans niet ingesteld op geavanceerde security.

Maar goede configuratie van de e-mail gateway alleen is niet genoeg. Het is ook zaak te blijven volgen wat er met e-mail gebeurt. Dynamische informatie en correlatie zijn cruciaal. Informatie over verdachte IP-adressen, malafide adressen, afwijkend gedrag en attachments moeten met elkaar in verband gebracht worden om gerichte aanvallen te identificeren en te pareren. Voordat ze het aanvalsdoel bereiken.

Kahuna e-mailbeveiliging: proactief en reactief

Hier kunt u op rekenen

  • Bescherming tegen spam, phishing & ransomware attacks via e-mail
  • Opzetten en afdwingen van beleid voor het delen van informatie
  • Compliance
  • 24/7 preventief beheer en snelle actie bij aanvallen vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO 27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

TECHNOLOGY PARTNERS

Is uw e-mail veilig? Vraag een intake aan!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Kahuna Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en evenementen op het gebied van Cyber en Informatie beveiliging.
ErrorHere