Cyberthreat Intelligence

Basisbehoefte van effectieve cybersecurity

Doelmatige cybersecurity vraagt diepgaande en gedetailleerde informatie, uit systemen en van gedragingen van binnen en buiten de organisatie. Informatie die actueel is, liefst real-time. Maar informatie hebben is niet voldoende. Je moet deze ook duiden om zinvol actie te kunnen ondernemen. Cyberthreat Intelligence, het verzamelen, analyseren en delen van dreigings- en aanvalsinformatie, is een van de belangrijkste disciplines binnen cybersecurity. Automatiseren en samenwerken zijn belangrijke elementen in een goede Cyberthreat Intelligence aanpak. Samenwerken en cruciale informatie delen met u als klant, met partners, met concurrenten en met de overheid.

De Kahuna Cyberthreat Intelligence service verzamelt informatie uit open bronnen, van commerciële leveranciers en van partners en samenwerkingsverbanden. Onze analisten presenteren praktisch bruikbare informatie waarmee de handelingssnelheid, efficiency en capaciteit van de security organisatie van onze klanten sterk toenemen.

Kahuna Threat Intelligence levert bruikbare informatie waarmee de kwaliteit en de snelheid van uw security sterk wordt verhoogd.

Hier kunt u op rekenen

  • Gestandaardiseerde, uitwisselbare informatie (Stix/TAXII)
  • Actuele en bruikbare uitkomsten
  • Hogere kwaliteit van uw cybersecurity

TECHNOLOGY PARTNER

Welke voordelen biedt Cyber Threat Intelligence uw organisatie? Vraag een intake aan!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief