Anti DDoS

DDoS protectie op maat

Een van de grootste plagen in de digitale samenleving zijn grootscheepse aanvallen op websites en bedrijfssystemen: Distributed Denial of Service (DDoS) Attacks. Het opzetten van dergelijke aanvallen is – soms letterlijk – kinderspel. De schade kan echter in de papieren lopen, zeker als een goedlopende e-commerce site getroffen wordt. Recent zien we de ontwikkeling is dat DDoS-aanvallen nu ook worden opgezet in en door het midden- en kleinbedrijf,  bijvoorbeeld om een concurrent het leven zuur te maken. Het gaat dan al lang niet meer om grote websites met een grote zichtbaarheid en veel traffic.

Gelukkig zijn er goede oplossingen en services om aanvallen te voorkomen, om te leiden en af te slaan als ze onverhoopt toch aan de gang zijn.

De meerwaarde van Kahuna: flexibel en op maat

Afhankelijk van uw risicoprofiel en uw behoeften, waarbij wij u uiteraard kunnen adviseren, richten wij de service in: altijd beschermd en snelle actie als u onder vuur ligt.

DDoS-aanvallen zijn er in soorten en maten. Elke aanval vraagt om een toegesneden aanpak. Veel kan worden geautomatiseerd, maar veel ook is mensenwerk. Tientallen securityspecialisten zijn vanuit onze SOC’s 24 uur per dag aan het monitoren wat er gebeurt bij onze klanten en om DDoS-aanvallen te voorkomen, om te leiden en af te slaan.

Bent u benieuwd of een anti-DDoS oplossing voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Als u het contactformulier invult, nemen wij snel contact met u op.

Hier kunt u op rekenen

  • Diepgaande kennis van DDoS aanvalsmethodieken
  • Meerwaarde bovenop de ingezette Protection Services platforms
  • Services op maat: proactief of reactief
  • 24/7 preventief beheer en snelle actie bij DDoS aanvallen vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO 27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

Technology partners

Neem nu contact op voor een intake!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief