DDoS protectie op maat

Een van de grootste plagen in de digitale samenleving zijn grootscheepse aanvallen op websites en bedrijfssystemen: Distributed Denial of Service (DDoS) Attacks. Het opzetten van dergelijke aanvallen is – soms letterlijk – kinderspel. De schade kan niettemin in de papieren lopen, zeker als een goedlopende e-commerce site de dupe is. Een recente ontwikkeling is dat DDoS-aanvallen nu ook worden opgezet in het midden- en kleinbedrijf,  bijvoorbeeld om een concurrent het leven zuur te maken. Het gaat dan al lang niet meer om grote sites met een grote zichtbaarheid.

Gelukkig zijn er goede oplossingen en services om DDoS-aanvallen te voorkomen en af te slaan als ze onverhoopt toch aan de gang zijn.

De meerwaarde van Kahuna: flexibel en op maat

Afhankelijk van uw risicoprofiel en uw behoeften richten wij de service in: altijd beschermd of snelle actie als u onder vuur ligt.

DDoS-aanvallen zijn er in soorten en maten. Elke aanval vraagt om een toegesneden aanpak. Veel kan worden geautomatiseerd, maar veel ook is mensenwerk. Tientallen securityspecialisten zijn vanuit onze SOC’s 24 uur per dag in de weer om te monitoren wat er gebeurt bij onze klanten en om DDoS-aanvallen te voorkomen, om te leiden en af te slaan.

Hier kunt u op rekenen

  • Diepgaande kennis van DDoS aanvalsmethodieken
  • Meerwaarde bovenop de ingezette Protection Services platforms
  • Services op maat: proactief of reactief
  • 24/7 preventief beheer en snelle actie bij DDoS aanvallen vanuit de Kahuna SOC’s, onze ISO 27001 gecertificeerde digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia

Technology partners

Kahuna offices

Neem nu contact op voor een intake!