Kahuna SOC

Altijd wakker

Het op peil houden van uw cybersecurity is een non-stop proces. In de twee internationale Kahuna Security Operating Centers (SOC), onze digitale Meld- en Regelkamers in Amersfoort en Valencia, staan security engineers 24/7 klaar om in te grijpen als het nodig is.

Geavanceerde technologie zorgt voor geautomatiseerde monitoring van wat er allemaal gebeurt in uw netwerk en uw infrastructuur. Afwijkingen in het gedrag van systemen en gebruikers worden vastgesteld en gerapporteerd: iemand probeert herhaaldelijk in te loggen op een voor hem verboden applicatie; er wordt een verbinding gelegd met een onbekend IP-adres in Rusland; iemand is op zakenreis in Japan en probeert in Amsterdam de parkeergarage in te komen.

Dergelijke incidenten komen haarfijn aan het licht. Zelflerende systemen bepalen wat er aan de hand is en of menselijk ingrijpen nodig is. Security Engineers nemen gepaste maatregelen en adviseren over preventie van geconstateerde incidenten. De Kahuna SOC’s in Amersfoort en Valencia zijn ISO27001 gecertificeerd.

Hier kunt u op rekenen

  • 24/7 monitoring
  • Preventie en directe actie
  • De beste engineers

Meer weten over onze Security Operations Centers? Neem contact op!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief