Managed Security

Security Management zonder zorgen

Ondernemingen staan dagelijks voor grote uitdagingen om Cyber Security risico’s te beheersen. De hoeveelheid en diversiteit aan type dreigingen, complexe wetgevingen en de verwevenheid van informatie maken dat Cyber Security een specialisme is geworden. Het begrijpen van de organisatorische impact vereist kennis, kunde en capaciteit. Een flinke opgave!

Laat uw organisatorische Cyber Security risico’s onder controle houden door de specialisten van Kahuna en ervaar de meerwaarde van onze Managed Security Services.

Met Kahuna Managed Security Services neemt u een dienst af in plaats van uitsluitend technologie. U hoeft zich geen zorgen te maken over techniek of apparatuur. Wij zorgen ervoor dat er altijd bewezen state-of-the-art technologie effectief wordt ingezet.

Kahuna verzorgt de installatie, het beheer en het onderhoud van de oplossing op uw locatie. De hardware blijft onze eigendom, wij hebben de investering al voor u gedaan.

Onze kernwaarden: meer inzicht, op maat oplossingen, duidelijke afspraken

Benut onze uitgebreide beheer- en supportdiensten, in de samenstelling en de vorm die het beste aansluiten bij uw eigen bedrijfsprocessen en strategische doelen. U profiteert van onze jarenlange opgebouwde kennis en effectieve toepassingen voor het beheersen van uw cybersecurity risico’s. Er zijn verschillende Service Level Agreements (SLA’s) mogelijk; u kiest de SLA die past bij uw bedrijfsvoering.

Kies voor Kahuna, en ervaar de expertise en ervaring van onze gedreven securityspecialisten. Onze oplossingen worden 24/7 gemonitord vanuit het ISO27001 gecertificeerde SOC, operationeel in Amersfoort en Valencia.

Hier kunt u op rekenen

  • Effectieve informatiebeveiliging op maat
  • Afgesproken oplossingen
  • Vooruitstrevende bewezen technologie
  • Vast bedrag per maand
  • 24/7 proactieve monitoring en beheer
  • ISO27001 gecertificeerde SOC, operationeel in Amersfoort en Valencia
  • SLA naar keuze

Neem contact met ons op voor een intake!


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief