google
translation

Dutch English

producten

managing security small

Qualys

Vulnerability Management

Het opsporen en elimineren van kwetsbaarheden in uw netwerk is van groot belang voor de beschikbaarheid ervan. Immers, veel security incidenten worden veroorzaakt doordat in één van de stappen van het misbruik een kwetsbaarheid wordt gebruikt. Daarom werkt Kahuna nauw samen met Qualys. Qualys beschikt over één van de meest uitgebreide Vulnerability Knowledgebases ter wereld, waardoor u continue inzicht heeft in de belangrijkste risico’s in uw infrastructuur.

De Vulnerability Management tool van Qualys is een Software-as-a-Service oplossing: u hoeft hiervoor dus geen kostbare hardware aan te schaffen.

Veel organisaties kiezen voor Qualys Vulnerability Management in plaats van het laten uitvoeren van een penetratietest. Een pentest heeft namelijk weinig waarde wanneer uw patch beleid nog niet optimaal functioneert. Met Qualys Vulnerability Management kunt u dat eerst op orde brengen.

Policy Compliance

Hoe goed heeft u uw infrastructuur geconfigureerd ten opzichte van gangbare best practices? Of, wanneer u voldoen moet aan externe richtlijnen: hoe goed ten opzichte van bijvoorbeeld PCI?. Met behulp van de Policy Compliance oplossing van Qualys kunt u op een gestructureerde en geautomatiseerde manier aantonen dat de policies daadwerkelijk zijn geïmplementeerd en worden nageleefd. De standaard aanwezig policies kunt u natuurlijk naar eigen inzicht aanpassen.

Door bijvoorbeeld de informatie uit de Vulnerability Management oplossing te combineren met de rechten per gebruiker krijgt u via een overzichtelijke rapportage direct inzicht in de status van de beveiliging.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo