google
translation

Dutch English

producten

managing security small

 

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewall van Palo Alto, daadwerkelijk onderscheidend ten opzichte van haar concurrentie!

Waarom?
De traditionele Firewalls werken nog steeds met het IP-adres en poort-principe. Dit werkt uitstekend, zolang gebruikers en applicaties zich houden aan de verschillende definities die er voor verkeer zijn vastgelegd. Gebruikers, applicaties en malware gedragen zich echter al lang niet meer zo.

Wat is er zo anders?

Zowel het ontwerp als de technische architectuur van de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks bevatten innovatie elementen waarmee de problemen van de huidige generatie firewalls worden ondervangen, zoals:

  • De App-IDTM: in plaats van applicatie-identificatie via poortnummers herkent de firewall applicaties op basis van de content en de kenmerkende elementen die de verschillende applicaties vertonen.
  • De User-IDTM: in de Next Generation Firewall draait alles om de gebruiker die het verkeer genereert. Door IP-adressen te koppelen aan de Active Directory is direct zichtbaar welke gebruiker wat doet.
  • Single-Pass Parallel ProcessingTM: een innovatieve constructie in het ontwerpplatform zorgt ervoor dat er amper vertraging ontstaat bij de scanning, zelfs niet als alle functionaliteiten worden gebruikt.

De oplossing van Palo Alto Networks gaat overigens verder dan alleen firewalling. Het kan tevens dienen als vervanging van ‘firewall ondersteunende’ oplossingen. Denk hierbij aan IPS/IDS, Proxy, IPsec/SSL-VPN, Content Scanning Engines, Malware Detection Engines en URL Blocker. Maar ook van tal van andere deel-oplossingen op het gebied van Security zoals Instant Messaging Security Appliances en VoIP Security Appliances en tenslotte ook QoS devices zoals het oude Packeteer.

Het doorvoeren van een dergelijke consolidatieslag levert een enorme kostenbesparing op.

Palo Alto Networks en Kahuna

Kahuna legt zich volledig toe op Managing Security. Vrijwel al onze consultants hebben ervaring opgedaan binnen organisaties met een hoog risicoprofiel en kennen de uitdagingen waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft. Vanuit deze kennis volgen zij nauwgezet de technologische ontwikkelingen in de markt en voegen daar extra diensten aan toe, die u in staat stellen maximaal inzicht te krijgen in de status van de beveiliging van uw bedrijfsomgeving.

Zo bieden wij bijvoorbeeld gratis als extra service de Kahuna Malware Pack aan ingeval u een Proof of Concept (POC) door ons laat uitvoeren. Tijdens de POC wordt er gekeken of er contact wordt gezocht met kwaadwillige IP adressen. Indien er botnets gelokaliseerd worden, wordt het netwerk eerst opgeschoond alvorens de nieuwe firewallomgeving geïmplementeerd wordt.

Laat u de firewall vervolgens door ons beheren, dan bespaart u daarmee ook nog eens op operationele kosten. Onze Managed Firewall Service omvat 24x7 proactief securitybeheer.Onze beheerdiensten zijn altijd inclusief een aansluiting op ons SIEM platform. U heeft hier dus geen omkijken meer naar en kunt zich zorgeloos richten op uw core business!

Meer weten?

Schrijf u in voor onze maandelijkse DeepDive sessie: Palo Alto Networks Next Generation Firewall

of

Vraag de whitepaper aan: 'Tien redenen om te kiezen voor de Next Generation Firewall van Palo Alto Networks'

Benieuwd naar het productieproces van de Next Generation Firewal? Bekijk de video: What's in the Box?: A Behind-the-scenes Look at the Next-Generation Firewall

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo