SIEM Specialist

Utrecht, Amersfoort | HBO | IT | Voltijd

WAT GA JE DOEN?
Als SIEM Specialist ben je verantwoordelijk voor het opstellen van procedures, de implementatie van processen en de ontwikkeling van het personeel voor het beheer en het onderhoud van de beveiligingssystemen zowel intern en bij de klant. Je zorgt dat je op de hoogte bent van alle configuratieproblemen van klanten en alle interne projecten. Verder begeleid je het ontwerp, de ontwikkeling en de beoordeling van complexe SIEM-beveiligingsinhoud. Je analyseert en identificeert gebieden die verbeterd moeten worden ten aanzien van bestaande processen, procedures en documentatie. Je ontwikkeld interne trainingsmethodes en kan uitleg geven en demonstreren hoe SIEM gebruikt kan worden aan technisch en niet technisch geschoold personeel en implementeert en configureert SIEM-software. Je gaat onder andere werken met de SIEM-platformen LogRhythm, Splunk en ArcSight.

WAT BRENG JE MEE?
Je bent betrokken en loyaal aan de organisatie waarvoor je werkt. Je vindt het belangrijk om klant- en resultaatgericht te werken en om goede kwaliteit te leveren. Je hebt dan ook een oog voor detail. Je weet altijd een oplossing te vinden voor problemen en blijft je eigen kennis verrijken zodat je altijd de beste oplossingen bedenkt en toepast. Je werkt overzichtelijk, je weet wat er gedaan moet worden en kan prioriteiten stellen wanneer dat nodig is. Hierdoor kan je ook gelijktijdig werken aan meerdere security incidenten en operationele problemen. Je technische en professionele kennis is up-to-date en je hebt een uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie. Je hebt een hbo- diploma, bijvoorbeeld in de richting system and network engineering en je hebt minimaal 3 jaar ervaring met SIEM of Situational Awareness

WAAR GA JE DIT DOEN?
Kahuna ontzorgt organisaties bij het beschermen tegen cyberbedreigingen. Dit doet zij door organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een effectief securitybeleid. Cyberbedreigingen vormen vandaag de dag een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Sinds 1998 is Kahuna leading op het gebied van managed security-oplossingen en speelt daarmee in op de behoefte vanuit de markt. De missie van Kahuna is: organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets, zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Kahuna anticipeert hierbij op trends en ontwikkeling in de markt, die zij vertalen naar oplossingen voor hun klanten. Kahuna streeft naar een langdurige en betrouwbare samenwerking met hun klanten en medewerkers. Het hoofdkantoor van Kahuna is gevestigd in Amersfoort en telt ongeveer 35 medewerkers.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Wij bieden je een zelfstandige baan waarin je veel vrijheid zult krijgen om onze Managed Securityservices in de markt te zetten. Je krijgt kans om deel uit te maken van, en mee te groeien met, een ambitieus bedrijf en je zo verder te ontwikkelen! Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

MEER INFORMATIE?
Stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl o.v.v. vacature SIEM Specialist. Bij vragen kan je contact opnemen met Daniël Charmes (Corporate Recruiter), tel. +31 6 -25102243 of +31 33 – 4500370.

Interesse?

Neem dan contact op met Daniël Charmes (Corporate Recruiter), tel. +31 6 25 10 22 43 of stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl

Locatie

Utrecht, Amersfoort

Deel deze vacature

  • Delen via: