Security Engineer

Utrecht, Amersfoort | MBO / HBO | IT | Voltijd

WAT GA JE DOEN?
Als security engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en verbeteren van de Security diensten die Kahuna aan haar klanten levert. Onze diensten zijn gebaseerd op producten van fabrikanten zoals; Palo Alto Networks, BeyondTrust en Proofpoint. Je primaire taak is het zelfstandig uitvoeren van standaard- en niet-standaard changes. Ook ben je bezig met het oplossen van incidenten, het beantwoorden van klantvragen en het geven van advies. Verder zal je ook betrokken worden bij presales technisch ondersteunende werkzaamheden. Kortom een zeer uitdagende functie waarin je nauw samenwerkt met je collega’s van het SOC (security operations center) in Amersfoort en in Valencia (Spanje).

WAT BRENG JE MEE?
Je bent betrokken en loyaal aan de organisatie waarvoor je werkt. Je vindt het belangrijk om klant- en resultaatgericht te werken en om goede kwaliteit te leveren. Je weet altijd een oplossing te vinden voor problemen en blijft je eigen kennis verrijken zodat je altijd de beste oplossingen bedenkt en toepast. Je hebt ervaring met diverse netwerkprotocollen en trouble shooting hiervan en je hebt kennis van netwerken, netwerkrouteringen en switches. Daarnaast houd je ook je technische en professionele kennis up-to-date. Hierdoor kan je goed inspelen op de nieuwste ontwikkelingen, maar kom je zelf ook met creatieve ideeën en innovaties. Jouw kennis deel je graag met collega’s in de vorm van een presentatie of door hen te begeleiden. Maar ook beschik je over de vaardigheden om rapportages en adviesrapporten te schrijven. Verder is jouw communicatie in- en extern uitstekend. Ten slotte heb je een relevante afgeronde technische MBO of HBO opleiding en 5 jaar werkervaring waarvan minimaal 3 jaar relevant op het gebied van next generation firewalls. Ook ben je gecertificeerd in CISSP of bereid dit te halen.

WAAR GA JE DIT DOEN?
Kahuna ontzorgt organisaties bij het beschermen tegen cyberbedreigingen. Dit doet wij door organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een effectief securitybeleid. Cyberbedreigingen vormen vandaag de dag een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Sinds 1998 zijn wij leading op het gebied van managed security- oplossingen en spelen wij daarmee in op de behoefte vanuit de markt. Onze missie: organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets, zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Hierbij anticiperen wij op trends en ontwikkelingen in de markt, welke wij vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Daarnaast hebben wij een kantoor in België (Antwerpen) en een kantoor in Spanje (Valencia).

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Wij bieden je een baan waar je jouw technische kennis en ervaring kunt uitvoeren maar met name ook zal uitbreiden. Je krijgt kans om deel uit te maken van, en mee te groeien met, een ambitieus bedrijf en je zo verder te ontwikkelen! Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

MEER INFORMATIE?
Stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl o.v.v. vacature Security Engineer. Bij vragen kan je contact opnemen Daniël Charmes (Corporate Recruiter), mobiel +31 6 -25102243.

Interesse?

Neem dan contact op met Daniël Charmes (Corporate Recruiter),
tel. +31 6 25 10 22 43 of stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl

Locatie

Utrecht, Amersfoort

Deel deze vacature

  • Delen via: