Security Consultant

Utrecht, Amersfoort | HBO | IT | Voltijd

WAT GA JE DOEN?

Als Security Consultant adviseer en begeleid je opdrachtgevers in het totale riskmanagement proces; vanaf de beleidsvorming tot en met de implementatie en het beheer van de security maatregelen. Je hebt dagelijks te maken met complexe en uiteenlopende vraagstukken bij een diversiteit aan opdrachtgevers. Vaak begint een opdracht met het inventariseren van processen en risico’s en – indien reeds aanwezig – ook het bestaande beveiligingsbeleid en de aanwezige technische en organisatorisch maatregelen. Op basis van deze inventarisatie maak je een vertaling naar evenwichtige en samenhangende beveiligingsmaatregelen.

WAT BRENG JE MEE?

Voor deze veelzijdige functie is het belangrijk dat je zelfstandig en sterk analytisch bent, conceptueel kunt denken en op ieder niveau een waardevolle gesprekspartner bent. Jou spontaniteit en passie voor de branche komt in je gesprekken sterk naar voren. Je bent sensitief en weet goed om te gaan met weerstanden. Als expert ben je bovendien gemotiveerd om actief te netwerken en te lobbyen. Hierdoor weet je nieuwe kansen te creëren. Ook het verzorgen van inhoudelijke presentaties en trainingen is onderdeel van jouw succes. Je bent een expert in information security vraagstukken en hebt kennis van risk management. Je bent op de hoogte van technische ontwikkelingen binnen de onze branche. Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO- opleiding, Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als Security Consultant of als Security Officer, Je bent CISSP of CISM gecertificeerd, of bereid deze op korte termijn te behalen.

WAAR GA JE DIT DOEN?

Kahuna ontzorgt organisaties bij het beschermen tegen cyberbedreigingen. Dit doet wij door organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een effectief securitybeleid. Cyberbedreigingen vormen vandaag de dag een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Sinds 1998 zijn wij leading op het gebied van managed security- oplossingen en spelen wij daarmee in op de behoefte vanuit de markt. Onze missie: organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets, zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Hierbij anticiperen wij op trends en ontwikkelingen in de markt, welke wij vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Daarnaast hebben wij een kantoor in België (Antwerpen) en een kantoor in Spanje (Valencia).

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Wij bieden je een zelfstandige baan waarin je veel vrijheid krijgt om onze dienstverlening in de markt te zetten. Je krijgt kans om deel uit te maken van, en mee te groeien met, een ambitieus bedrijf. Ook vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en zullen dit ook faciliteren doormiddel van opleidingen en coaching. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris aanvullend met een laptop, telefoon en leaseauto.

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met Daniël Charmes (Corporate Recruiter), tel. +31 6 25 10 22 43 of stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl o.v.v. vacature Security Consultant.

Interesse?

Neem dan contact op met Daniël Charmes (Corporate Recruiter), tel. +31 6 25 10 22 43 of stuur je CV en motivatiebrief naar daniel.charmes@kahuna.nl

Locatie

Utrecht, Amersfoort

Deel deze vacature

  • Delen via: