Palo Alto

Kahuna is dé Palo Alto Networks specialist in de Benelux. We beschikken over diepgaande kennis en een efficiënte beheeraanpak. Palo Alto is toonaangevend in Next-Gen Firewalling. Zowel het ontwerp als de technische architectuur van de Palo Alto Networks Next-Gen Firewall bevatten innovaties waarmee de tekortkomingen van de huidige generatie firewalls worden ondervangen, zoals:

App-IDTM: in plaats van applicatie-identificatie via poortnummers herkent de firewall applicaties op basis van de content en kenmerkende gedragingen van de applicaties.

User-IDTM: in de Next-Gen Firewall draait alles om de gebruiker die het verkeer genereert. Door IP-adressen te koppelen aan de Active Directory is direct zichtbaar welke gebruiker wat doet.

Single-Pass Parallel Processing: de innovatieve constructie van het platform zorgt ervoor dat scanning amper vertraging oplevert, zelfs niet als alle functionaliteiten worden gebruikt.

Het platform van Palo Alto Networks gaat overigens verder dan alleen firewalling. Het kan dienen als vervanging van ‘firewall ondersteunende’ oplossingen. Denk hierbij aan IPS/IDS, Proxy, IPsec/SSL-VPN, Content Scanning Engines, Malware Detection Engines en URL Blockers. Ook security oplossingen voor Instant Messaging of VoIP kunnen vervangen worden door Palo Alto, net als QoS devices zoals Packeteer. Het consolideren van dergelijke functionaliteiten op Palo Alto levert onze klanten een enorme kostenbesparing op omdat allerlei devices en systemen kunnen worden opgedoekt.