Het Management van Kahuna Managing Security

CEO and Founder

Rhett Oudkerk Pool

Rhett Oudkerk Pool

Managing Director

Daniel van Slochteren

Daniel van Slochteren

“Informatiebeveiliging is een real-time business”

Rhett Oudkerk Pool is oprichter en visionair van Kahuna. Rhett heeft een goede neus voor nieuwe technologie en voor opkomende marktontwikkelingen. Hij wordt regelmatig geraadpleegd door landelijke media, zoals Netwerk en Zembla. Rhett maakte tot voor kort Board Member van Nederland ICT, de brancheorganisatie van de ICT-sector. In die hoedanigheid was hij vele jaren voorzitter van de werkgroep Informatiebeveiliging & Cybersecurity die onder zijn leiding een belangrijke rol heeft gespeeld in branche-overstijgende initiatieven om Nederland veiliger te maken.

Voordat Rhett in 1998 startte met Kahuna, werkte hij bij Fokker Aircraft en Kender Thijssen. Rhett is informaticus en bedrijfskundige.

“Cybercrime moet je internationaal kunnen bestrijden”

Daniel van Slochteren staat sinds 2014 aan het roer van Kahuna. In de jaren daaraan voorafgaand jaren heeft hij directiefuncties bij diverse IT- en security-dienstverleners vervuld. Daniel is een echte allrounder, met managementervaring in sales, marketing, finance en techniek. HIj is sterk in Business Development en het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals dat van de Kahuna Security Officer-as-a-Service.

Daniel voert een expansieve strategie uit die Kahuna ook internationaal op de kaart zet. Naast de Benelux thuismarkt vanuit de internationale vestigingen in Amersfoort en Antwerpen, is Kahuna onder zijn leiding eveneens actief in Zuid-Europa vanuit het Kahuna kantoor met SOC in Valencia (Spanje). Kahuna maakt ook in klantenbestand en personeelsbezetting een versnelde groei door.

Partner

Erik de Bueger

“Het belangrijkste wapen in cybersecurity is informatie en context”

Erik de Bueger opereert al jaren in de internationale securitytechnologiemarkt. Erik staat een inhoudelijke, consultatieve hands-on aanpak voor, en heeft een trackrecord in het introduceren van innovatieve technologieën bij enterprises. Zo heeft hij met succes HPE ArcSight’s SIEM-technologie in West Europa gelanceerd voordat hij in 2011 aan boord kwam bij Kahuna. De bijzondere combinatie van zowel advisering als hands-on technische vaardigheden die Erik in zich verenigt zijn van grote meerwaarde voor Kahuna zelf en voor de klanten.

Linkedin klein

Professional Services Manager

Floris Stouten

“Transparantie, meetbaarheid en toegevoegde waarde zijn essentiële elementen in goede dienstverlening”

Floris Stouten is sinds 2002 actief in de wereld van informatiebeveiliging. Hij heeft ervaring in technische, tactische en strategische informatiebeveiliging. Floris is analytisch, sterk in het maken van de vertaalslag van een risicoprofiel naar een pragmatische en effectieve aanpak. Hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging.
In de afgelopen jaren heeft hij zich onder meer beziggehouden met het uitvoeren van audits, business impact assessments en risicoanalyses, deep dives in het analyseren en coördineren van security-incidenten, alsmede met het opzetten van een Security Operation Center tot aan het bepalen en beschrijven van een security event monitoring scope.

Floris heeft een Master in Informatiebeveiliging.