Het Management van Kahuna Managing Security

Chief Executive Officer

Daniel van Slochteren

Daniel van Slochteren

Daniel is een echte allrounder, met managementervaring in sales, marketing, finance en professional services. Hij is sterk in Business Development en het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals de Kahuna SOC services menucard.

Daniel voert een expansieve strategie uit die Kahuna ook internationaal op de kaart zet. Naast de Nederlandse thuismarkt waarvan het hoofdkantoor in Amersfoort is gevestigd, is Kahuna onder zijn leiding eveneens actief in België en Spanje. Kahuna maakt ook in klantenbestand en personeelsbezetting een versnelde groei door.

Chief Operations Officer

Marieke van den Hoogen

Marieke van den Hoogen

Marieke van den Hoogen heeft veel ervaring in zakelijke dienstverlening. Als het gaat om digitale beveiliging lopen veel organisaties nog achter de feiten aan. Kennis en tijd ontbreken vaak om deze zaken optimaal te organiseren.

Digitale beveiliging is echter een continu proces met als doel het zeker stellen van uw kritische data en uw bedrijfscontinuiteit om zodoende schade voor uw organisatie te voorkomen.

Marieke is verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten.

Chief Technology Officer

Melvin Broersma

Melvin is gepassioneerd als het gaat om informatiebeveiliging. Met ruim 15 jaar ervaring stapt hij als ondernemer en liefhebber part time in de directie van Kahuna. Hij zal helpen bij het optimaliseren van de Managed SOC services en geeft mede richting aan de koers van Kahuna.

Als ondernemer, maar ook als management consultant en CISO heeft hij ervaren hoe belangrijk de balans tussen kosten en effectiviteit zijn voor security investeringen. Verder weet hij hoe organisaties hun security inspanningen in lijn moet brengen met strategische business initiatieven.

Sales Director BeNeLux

Pasqualle Verwoerdt

Pasqualle heeft bijna 15 jaar ervaring in sales, account management, business development en marketing. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met de (door)ontwikkeling, uitwerking, het in de markt zetten en verkopen van ICT security oplossingen en diensten. Met name door op te treden als trusted advisor is hij daarin altijd succesvol geweest.

Pasqualle is direct verantwoordelijk voor de sales en business development activiteiten binnen Kahuna voor de vestigingen in in Nederland en België. Daarnaast in 2e instantie nauw betrokken bij de sales, business development en marketing activiteiten in Spanje.