Het Management van Kahuna Managing Security

Founder & Advisory board

Rhett Oudkerk Pool

Rhett Oudkerk Pool

“Informatiebeveiliging is een real-time business”

Rhett Oudkerk Pool is oprichter en visionair van Kahuna. Rhett heeft een goede neus voor nieuwe technologie en voor opkomende marktontwikkelingen. Hij wordt regelmatig geraadpleegd door landelijke media, zoals Netwerk en Zembla. Rhett was tot voor kort Board Member van Nederland ICT, de brancheorganisatie van de ICT-sector. In die hoedanigheid was hij vele jaren voorzitter van de werkgroep Informatiebeveiliging & Cybersecurity die onder zijn leiding een belangrijke rol heeft gespeeld in branche-overstijgende initiatieven om Nederland veiliger te maken.

Voordat Rhett in 1998 startte met Kahuna, werkte hij bij Fokker Aircraft en Kender Thijssen. Rhett is informaticus en bedrijfskundige.

LinkedIn logo

CEO

Daniel van Slochteren

Daniel van Slochteren

“Cybercrime moet je internationaal kunnen bestrijden”

Daniel is een echte allrounder, met managementervaring in sales, marketing, finance en professional services. Hij is sterk in Business Development en het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals de Kahuna SOC services menucard.

Daniel voert een expansieve strategie uit die Kahuna ook internationaal op de kaart zet. Naast de Nederlandse thuismarkt waarvan het hoofdkantoor in Amersfoort is gevestigd, is Kahuna onder zijn leiding eveneens actief in België en Spanje. Kahuna maakt ook in klantenbestand en personeelsbezetting een versnelde groei door.

LinkedIn logo

COO

Marieke van den Hoogen

Marieke van den Hoogen

Marieke van den Hoogen heeft veel ervaring in zakelijke dienstverlening. Als het gaat om digitale beveiliging lopen veel organisaties nog achter de feiten aan. Kennis en tijd ontbreken vaak om deze zaken optimaal te organiseren.

Digitale beveiliging is echter een continu proces met als doel het zeker stellen van uw kritische data en uw bedrijfscontinuiteit om zodoende schade voor uw organisatie te voorkomen. Bij Kahuna ondersteunen we organisaties om zich te wapenen tegen cyberdreigingen. Een dergelijke verdediging vereist operationele processen die in lijn zijn met het algehele risicobeleid. Wij werken met specialisten die u hierbij volledig kunnen ondersteunen. Marieke is verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten.

LinkedIn logo

Manager Finance & Backoffice

Yolanda Voetelink

Yolanda Voetelink

Yolanda Voetelink is verantwoordelijk voor het financiele- & backoffice proces. De afgelopen jaren heeft zij bij verschillende IT- en security partijen gewerkt waar ze veel ervaring op heeft gedaan op gebied van sales, marketing, finance, backoffice en techniek. Zij is multi functioneel inzetbaar en een echte bouwer.

Daarnaast heeft zij in het verleden veel Projectmanagement uitgevoerd en haar brede inzicht helpt Kahuna verder te groeien. Specialisatie is met name Quality-, Proces- & Service management.

LinkedIn logo

Manager Professional Services

Issam Schinkel

Issam Schinkel

Issam Schinkel heeft, voor hij bij Kahuna begon, vele jaren aan de andere kant van de tafel gezeten als ICT manager. Hij weet daardoor als geen ander goed in te spelen op de behoeften van klanten bij de opbouw en het behoud van een goede en langdurige samenwerking.

Als Manager Professional Services is hij verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van alle dagelijkse processen. Hij schakelt snel tussen klant, medewerker, branche en management en houdt daarbij doorlopend oog voor hoge kwaliteit en verbetering van processen om alle belangen te kunnen verenigen. Hij stuurt op coachende en motiverende wijze een gedreven en internationaal team van medewerkers aan om telkens weer het hoogst haalbare te bereiken voor klanten in de strijd tegen cybercrime.

LinkedIn logo

Manager SOC

Jurgen Jansen

Jurgen Jansen

Jurgen Jansen is al vele jaren actief in de de security wereld. Hij is op verschillende niveau’s actief geweest, waardoor hij met zijn expertise op het ontwerpen, inrichten en onderhouden van beveiligingsvraagstukken weet wat er betrokken is bij een goede dienstverlening.

Als Manager Security Operating Center (SOC) is hij verantwoordelijk voor de dagelijks aansturing van ons team in Valencia. Hij zal zich bezig houden met de dagelijkse gang van zaken binnen het SOC en de verdere ontwikkeling in onze dienstverlening. Samen met een gedreven en enthousiast team zoekt hij constant naar een hoger niveau. Dit omvat dagelijkse routinematige security werkzaamheden, maar ook het herkennen en identificeren van nieuwe gevaren en het de ontwikkeling van het landschap. Om daarbij een oplossing te bieden voor deze nieuwe risico’s en ontwikkelingen, die past bij het securitybeleid bij de klant.

LinkedIn logo