Over Kahuna

Visie

Cyberbedreigingen vormen een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Alleen beveiliging op papier zal veranderen naar “Toon aan dat je in controle bent”. Traditionele informatiebeveiliging zal meer en meer verschuiven van preventie naar detectie. Met de diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Security & compliancy zullen de specialisten van Kahuna een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het veilig beheren van de kritische IT-infrastructuren en bedrijfsprocessen van haar klanten.

Missie

Organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets. Zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Dat is wat de specialisten van Kahuna ten doel hebben. Op een pragmatische manier ondersteunen wij onze klanten bij het invullen van hun security- en compliancybehoeften. Wij anticiperen hierbij op trends en ontwikkelingen in de markt, die wij vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Kahuna streeft daarbij langdurige en betrouwbare relaties na met zowel haar klanten als haar medewerkers.

Strategie

Om organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een effectief securitybeleid werkt Kahuna uitsluitend met gerenommeerde leveranciers zoals onder meer ArcSight, Palo Alto, Trend Micro, Safenet, Cyber-Ark, Tripwire, Qualys en iSIGHT partners. Onze consultants voegen hier vervolgens hun expertise aan toe wat resulteert in een totaalaanbod dat afgestemd is op (branche)specifieke wensen en eisen van onze klanten. Innovatieve en efficiënte oplossingen die onze klanten helpen om op een zorgvuldige manier invulling te geven aan hun securitybehoeften.

Toe aan een fundamenteel gesprek over uw cybersecurity? Neem contact op voor de beste aanpak!

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief