google
translation

Dutch English
managing security small

Kahuna Security Visualizer

In één oogopslag inzicht in de security status van uw netwerk

Met de Security Visualizer krijgt u eenvoudig antwoord op de volgende vragen:

  • Is uw netwerk veilig?
  • Wordt u wellicht getarget door Cybercriminelen?
  • Hoe compliant bent u met betrekking tot uw eigen Informatie Beveiligings richtlijnen?
  • Hoe effectief zijn uw IT-Security maatregelen; zijn er wellicht dreigingen die niet door uw security oplossingen gedetecteerd worden?
  • Op het moment dat er een security incident geconstateerd is: wat is er gebeurd, hoelang heeft dit plaatsgevonden, welke (klant-)data heeft impact ondervonden of is gelekt?

Log Management Platform

Bovenstaande vragen zijn momenteel een uitdaging voor de meeste bedrijven.

Gebaseerd op het HP-ArcSight Logger product heeft Kahuna een vereenvoudigde Security en Compliancy Monitoring oplossing ontwikkeld, die antwoorden geeft op deze vragen zonder een uitdaging te zijn in termen van budget, tijd, complexiteit en beheer. De oplossing bestaat uit maximaal drie, eenvoudig aan te brengen en te beheren, appliances, plus een bibliotheek van scenario’s die het gedrag van het netwerk in kaart brengen. Met de Kahuna Security Visualizer kan zonder technische kennis dagelijks binnen een half uurtje een helder overzicht verkregen worden over de security situatie van uw bedrijf.

Wat levert het op?

  • Dagelijks overzicht over Security Status, Compliancy vraagstukken en ontwikkeling van het netwerk

….zonder technische kennis
….in een half uur per dag
….onafhankelijk van IT

  • Bewijsmateriaal in geval dat……Met Logger is het makkelijk terugzoeken om te zien wat er gebeurd is. Vergelijkbaar met ‘het terugspoelen van de tape’ van de security camera. Reputatieschade door Cyberfraude kan gelimiteerd worden door in ieder geval snel, correct en compleet in kaart te kunnen brengen wat er gebeurd is, wat de reikwijdte en tijdsspanne is. Het niet adequaat kunnen antwoorden op dit soort vragen kan enorme reputatieschade veroorzaken.
  • Vereenvoudiging van de compliancy verplichtingen
  • Aanleveren van overzichten en controle staten kan grotendeels geautomatiseerd worden met behulp van deze oplossing
  • Uitstekende opstap naar volwaardige SIEM implementatie

'Keep it Simple'
Deze oplossing is eenvoudig te implementeren, vergt weinig onderhoud en weinig investering, en is eenvoudig te bedienen. De ‘Kahuna Midsize SIEM’ basis security monitoring oplossing brengt uw onderneming van weinig of geen inzichtelijkheid in algehele Compliancy of CyberSecurity, naar een zeer grote mate van inzichtelijkheid.
Wij implementeren dit binnen een project van 10 dagen, met geringe impact op uw staf.
Wij garanderen een overzichtelijke en begrijpelijke inzichtelijkheid in de compliancy van uw netwerk.

Gerelateerd artikel:
Infosecurity Magazine december 2013: 'Dashboards Kahuna Security Visualizer geven goed beeld van veiligheid eigen netwerk zonder grote investeringen'.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo