google
translation

Dutch English
managing security small

Kahuna AbuseDesk Solution

De Kahuna AbuseDesk Solution is specifiek ontwikkeld voor Internet Service Providers of Operators die internettoegang faciliteren voor hun hun leden, abonnees of gasten.

Uiteindelijk zijn ISP's verantwoordelijk voor kwaadwillend IP-verkeer dat via hun netwerk gegenereerd wordt. Een ADSL-abonnee, wiens thuisnetwerk is geïnfecteerd door Malware, zal doorgaans een hoog volume van ongewenst IP-verkeer, bijvoorbeeld spam e-mail, genereren. Andere ISP's zullen hierop reageren en per e-mail een klacht sturen naar de veroorzakende ISP die deze 'misbruik-veroorzakende' abonnee als klant heeft. Om hun netwerk schoon te houden en hun reputatie hoog te houden, hebben ISP's meestal een afdeling die zich bezighoudt met dit soort incidenten. Dit is een complexe klus, en vereist herhaalde interactie met de abonnee, het verzamelen van bewijsmateriaal, het vermogen om actie te ondernemen en een 'misbruik-veroorzakende' abonnee in quarantaine te zetten.

Kahuna heeft een systeem ontwikkeld om dit proces te automatiseren. Misbruik kan realtime worden opgespoord en klacht e-mails worden automatisch verwerkt. Gedetailleerde informatie wordt aan de klant verstrekt over de aard van zijn probleem en de mogelijke oplossing.

De efficiency van het AbuseDesk team, alsook de tevredenheid van klanten die dit betreft, zullen aantoonbaar enorm omhoog gaan.

 

 

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo