februari 19, 2019 Online

Kahuna volledig ISO/IEC 27001 gecertificeerd

Sinds januari 2016 is het Security Operations Center (SOC) van Kahuna officieel ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Kort daarna heeft ook het Kahuna SOC in Valencia het ISO-certificaat ontvangen. Met enige trots kunnen wij melden dat Kahuna nu in alle drie de landen volledig ISO/IEC 27001 gecertificeerd is.

Dit certificaat toont aan dat Kahuna haar processen op het gebied van informatiebeveiliging op orde heeft. Het bewijst ook dat Kahuna veel belang hecht aan een helder beleid voor informatiebeveiliging en het veilig omgaan met data en datadragers. Kahuna voldoet hiermee aan de internationale standaard voor het beveiligen van informatietechnologie. Om deze ISO 27001 certificering te kunnen behouden moet Kahuna blijven voldoen aan de strenge eisen en criteria die regelmatig gecontroleerd zullen worden in toekomstige audits. Marieke van den Hoogen, COO bij Kahuna: “Wij ondersteunen onze klanten in de bescherming van hun data. Hier werkt het hele Kahuna team dagelijks hard voor en het is mooi om te zien dat dit wordt gehonoreerd met dit certificaat.”

The British Standards Institution (BSI Group) heeft in een audit het Information Security Management System (ISMS) beoordeeld op de verschillende elementen binnen het managementsysteem. Deze zorgen voor een doorlopend proces en verbetercyclus binnen Kahuna.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.