januari 11, 2017 Salih Yilmaz

Kahuna SOC behoudt ISO27001 Certificaat

Sinds eind januari 2016 is het Security Operations Center (SOC) van Kahuna Network Solutions B.V. officieel ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Dit certificaat toont aan dat het Kahuna SOC haar processen op het gebied van informatiebeveiliging op orde heeft. Het bewijst ook dat Kahuna veel belang hecht aan het veilig opslaan en beheren van data voor klanten. Het Kahuna SOC voldoet hiermee aan de internationale standaard voor het beveiligen van informatietechnologie.

The British Standards Institution (BSI Group) heeft in een audit het Information Security Management System (ISMS) beoordeeld op de verschillende elementen die via de ‘plan-do-check-act methode’ zorgen voor een doorlopend proces binnen het Kahuna SOC.

Om deze ISO 27001 certificering te kunnen behouden moet het Kahuna SOC blijven voldoen aan de strenge eisen en criteria die regelmatig gecontroleerd zullen worden in toekomstige audits.

Terug naar Nieuwspagina
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Kahuna Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en evenementen op het gebied van Cyber en Informatie beveiliging.
ErrorHere