google
translation

Dutch English

markten

managing security small

Organisaties die ICT (deels) outsourcen

Hoe zeker bent u ervan dat uw informatie goed is beveiligd door de organisatie waar u dit heeft ondergebracht?

Neem Vulnerability- en Logcorrelatie-Management als aparte KPI voor Beheer op in uw Request for Proposal!

U overweegt om (een deel van) uw ICT omgeving te outsourcen naar een derde partij. Of om uw bedrijfsinformatie in de cloud te zetten, zodat deze voor al uw medewerkers vanaf elke plaats waar ook ter wereld toegankelijk is. Als afnemer van Cloud diensten wilt u er zeker van zijn dat de beveiliging van uw informatie ook daadwerkelijk overeenkomt met wat door uw leverancier is beloofd.

Heeft u Vulnerability- en Logcorrelatie-Management als aparte KPI voor Beheer opgenomen in uw Request for Proposal dan kunnen wij dit perceel als onafhankelijke partij voor u invullen. Met behulp van de Security Information & Event Management (SIEM) tool van Kahuna geven wij u te allen tijde inzicht in de status van uw informatiebeveiliging. Zowel realtime als steekproefsgewijs is alle relevante informatie beschikbaar die u nodig heeft om te zien of u aan de vereiste wet- en regelgeving voldoet en of uw informatiebeveiliging overeenstemt met uw beveiligingsbeleid. Ook als de informatie bij derden is ondergebracht.

Lees ook het artikel 'Outsourcing trekt zware wissel op Informatiebeveiliging' dat onlangs verscheen in het blad Outsource Magazine.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo