google
translation

Dutch English

markten

managing security small

Aanbieders van Cloud-/Hostingdiensten

Security en de Cloud. Twee tegenstrijdigheden?

Als aanbieder van Cloud- en/of Hostingdiensten bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van de informatie van uw klanten. Dit brengt hoge kosten met zich mee. In veel gevallen is dit een zware voorinvestering die u pas terug verdient als uw klantenkring groot genoeg is. In dat geval kan de Kahuna Managed Security Service uitkomst bieden.

Het voordeel van deze flexibele en schaalbare dienst is dat u uw beveiliging kunt optimaliseren tegen lage maandelijkse kosten die meegroeien met het aantal gebruikers.

Afhankelijk van de wensen en eisen van uw klanten, helpt Kahuna u bij het invullen van hun specifieke securitybehoeften.

Ook onze Security Incident & Event Management (SIEM) tool is als managed dienst af te nemen. De servers die wij hiervoor inzetten kunnen op verzoek redundant worden uitgevoerd en staan gegarandeerd in Nederland. U kunt uw klanten dus ook de garantie bieden dat hun informatie niet voor derden toegankelijk is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Amerika waar dit volgens de wetgeving wel het geval is.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo