MotoGP + Kahuna SOC visit Valencia

Kahuna combineert graag het aangename met het nuttige tijdens het MotoGP weekend in Valencia. Wij vinden het fijn om onze klanten beter te leren kennen en des te belangrijker, dat onze (potentiële) klanten Kahuna beter leert kennen. Samen met een deel van de Kahuna crew bezoekt u de MotoGP en ontdekt u waarom veiligheid ook daar voorop staat!

Uiteraard bent u nog meer benieuwd naar hoe Kahuna Managing Security de strijd aangaat met de cyber criminelen van deze tijd en onze klanten in veiligheid brengt en houdt.
Tijdens een bezoek aan ons SOC in Valencia, ontdekt u hoe wij onze klanten beveiligen, aanvallen detecteren en hoe wij kunnen ingrijpen waar dat nodig is.

U wordt meegenomen ‘behind the scenes’ en krijgt uitleg over onze Kahuna SOC service menukaart welke is opgebouwd uit meer dan 80 use cases aangaande GDPR, ISO27001, fraude of simpelweg de IT security hygiene use cases.

Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen onduidelijkheden met plezier voor u wegnemen.

Ga mee en ontdek wat de Kahuna Security Operations Centre ook voor u kan betekenen!*

Wanneer u behoort tot onderstaande doelgroep, kunt u uw interesse in dit evenement kenbaar maken door u aan te melden via het aanmeldingsformulier.

Let wel; aanmelding is geen garantie tot deelname!
(Afhankelijk van beschikbaarheid en relevantie)

Doelgroep:
CIO
IT Director
CISO
IT Manager

*De kosten van vlucht, MotoGP ticket en hotel zijn inbegrepen.

Programma:
Zaterdag 17 november: Vlucht + Kennismakingsdiner
Zondag 18 november: MotoGP visit + Networking diner
Maandag 19 november: SOC visite Kahuna Valencia + afsluitende lunch + Retour vlucht

Schrijf u nu in voor het event!

Dit event is inmiddels volgeboekt! In februari zullen wij opnieuw een SOC visit naar Valencia organiseren.