Event: SOC visit Valencia

Kahuna combineert graag het nuttige met het aangename in de prachtige stad Valencia. Wij vinden het fijn om onze klanten beter te leren kennen en des te belangrijker, dat onze (potentiële) klanten Kahuna beter leren kennen.

Bent u benieuwd hoe Kahuna Managing Security de strijd aangaat met de cyber criminelen van deze tijd en onze klanten in veiligheid brengt en houdt? Tijdens het bezoek aan ons SOC in Valencia ontdekt u hoe wij onze klanten beveiligen, aanvallen detecteren en hoe wij kunnen ingrijpen waar dat nodig is.

U wordt meegenomen ‘behind the scenes’ en krijgt uitleg over onze Kahuna SOC service menukaart welke is opgebouwd uit meer dan 80 user cases aangaande GDPR, ISO27001, fraude of simpelweg de IT security hygiëne user cases.

Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen onduidelijkheden met plezier voor u wegnemen.

Ga mee en ontdek wat het Kahuna Security Operations Centre voor u kan betekenen!*

Wanneer u tot onderstaande doelgroep behoort, kunt u uw interesse in dit evenement kenbaar maken door u aan te melden via het aanmeldingsformulier.

Let wel; aanmelding is geen garantie tot deelname!
(Afhankelijk van beschikbaarheid en relevantie)

Doelgroep:
CIO
IT Director
CISO
IT Manager

*De kosten van vlucht en hotel zijn inbegrepen.

Programma:
Zondag 10 februari: vlucht + kennismakingsdiner
Maandag 11 februari: SOC visite Kahuna Valencia + afsluitende lunch + retour vlucht

De locatie van het event

SOC Valencia

Schrijf u nu in voor het event!