Event: SOC visit Valencia 25 en 26 maart 2020

Kahuna SOC visit Valencia

Kahuna combineert graag het aangename met het nuttige in de prachtige stad Valencia. Wij vinden het fijn om onze klanten beter te leren kennen en des te belangrijker, dat onze (potentiële) klanten Kahuna beter leert kennen.

Uiteraard bent u benieuwd hoe Kahuna Managing Security de strijd aangaat met de cybercriminelen van deze tijd en onze klanten in veiligheid brengt en houdt. Tijdens het bezoek aan ons SOC in Valencia, ontdekt u hoe wij onze klanten beveiligen, aanvallen detecteren en hoe wij kunnen ingrijpen waar dat nodig is.

U wordt meegenomen ‘behind the scenes’ en krijgt uitleg over onze Kahuna SOC service menukaart welke is opgebouwd uit meer dan 80 use cases aangaande GDPR, ISO27001, fraude of simpelweg de IT security hygiene use cases.

Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Wij zullen onduidelijkheden met plezier voor u wegnemen.Ga mee en ontdek wat de Kahuna Security Operations Centre ook voor u kan betekenen!

*Wanneer u behoort tot onderstaande doelgroep, kunt u uw interesse in dit evenement kenbaar maken door u aan te melden via het aanmeldingsformulier.

Let wel; aanmelding is geen garantie tot deelname! (Afhankelijk van beschikbaarheid en relevantie)

Doelgroep:

  • CIO
  • IT Director
  • CISO
  • IT Manager

*De kosten van de vlucht en hotel zijn inbegrepen.

Programma:

Woensdag 25 maart : Vlucht + Kennismakingsdiner

Donderdag 26 maart: SOC visite Kahuna Valencia + afsluitende lunch + retour vlucht

Schrijf je nu in voor het event!

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief