Cyber Attack Demonstration – 27 februari 2020

Kruip in het brein van de meest geavanceerde aanvallers en zie hoe verdedigers van wereldklasse hun vaardigheden en technische middelen op de meest efficiënte en slimme manier gebruiken.

We zullen het volledige overzicht van een echte cyberaanval onthullen, inclusief geavanceerde technieken en methoden die aanvallers vandaag de dag gebruiken.

U zult getuige zijn van de infiltratie van de aanvaller en ziet de kwaadaardige operatie terwijl deze zich door de hele omgeving beweegt. Zie hoeveel mogelijkheden een aanvaller heeft om de operatie vooruit te helpen. En hoeveel mogelijkheden de verdediger heeft om de aanval te vernietigen voordat hij zijn doelwit bereikt.

Deze sessie wordt gegeven door Cybereason’s wereldklasse beveiligingstechnici die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van enkele van ’s werelds grootste organisaties en die het nieuws hebben gebroken en de oplossingen hebben gevonden voor enkele van de grootste recente Cybersecurity-aanvallen.

WAAROM ZOU U DAT DOEN?

U krijgt een diepgaand inzicht in de drijfveren, het gedrag en de strategieën van de aanvaller, hoe u de overhand kunt krijgen over de aanvallers en waarom de huidige beveiligingsaanpak faalt. Daarnaast delen we inzicht in de trends op het gebied van cybersecurity en wat 2020 voor de verdedigers in petto heeft.

VOOR WIE?

Iedereen die verantwoordelijk is voor het beschermen van hun organisatie tegen informatie en cyber aanvallen. Van de CISO naar de beveiligingsarchitect en de SOC-analist.

Plaatsen zijn beperkt en de aanwezigheid is alleen door registratie mogelijk. Om uw plaats te reserveren dient u het registratieformulier in te vullen. Wij kunnen niet garanderen dat niet-geregistreerde personen in staat zullen zijn om deel te nemen.

WANNEER:

27 februari 2020

AGENDA

09:45 – 10:15 Ontvangst/receptie
10:15 – 11:45 Aanval demonstratie
11:45 – 12:30 Customer Case – G-star
12:30 – 13:30 Netwerk / lunch

WAAR:

Stuart.be
Posthoflei 1
2600 Antwerpen/Berchem

Dit Kahuna event is een samenwerking tussen: 

Schrijf je nu in voor het event


Schrijf mij in voor de nieuwsbrief