google
translation

Dutch English
managing security small

Learn & Fun event ‘Akamai, geavanceerde bescherming tegen DDoS aanvallen’ zeer succesvol

Op regelmatige basis organiseert Kahuna ‘Learn & Fun’ events. Informele sessies op bijzondere locaties door heel Nederland, waarbij het delen van informatie op een aangename manier wordt gecombineerd met de mogelijkheid tot netwerken en kennis uitwisselen met vakgenoten.

In de serie ‘Learn & Fun’ events vond er op 2 oktober jl. opnieuw een bijeenkomst plaats. Dit keer op een prachtige locatie in het midden van het land: Restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Experts van Kahuna en Akamai brachten de gasten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van DDoS aanvallen. In deze sessie werden vragen beantwoord als: hoe komen DDoS aanvallen tot stand, welke verschillende typen DDoS aanvallen zijn er en hoe kan de gezamenlijke oplossing van Kahuna en Akamai helpen om de verschillende layers in het netwerk te beschermen tegen de verschillende typen DDoS aanvallen.

Speciale gastspreker van de avond, Richard Meeus (Akamai), lichtte de unieke, reeds bewezen (en nog nooit verslagen) 7x24x365 managed service toe, waarbij al het dataverkeer van klanten verloopt via zogenaamde ‘scrubbing centers’.

Na het informatieve gedeelte kregen de gasten uitgebreid de gelegenheid om tijdens het diner de verschillende onderwerpen met de specialisten van Akamai en Kahuna te bespreken en met vakgenoten ervaringen uit te wisselen.

Met veel plezier kijken wij samen met onze gasten terug op een bijzonder geslaagd event.

  • kahunaakamai4
  • kahunaakamai2
  • kahunaakamai1
  • kahunaakamai3
  • kahunaakamai5

 Wilt u ook één van onze Learn & Fun events of andere evenementen bijwonen die wij regelmatig organiseren? Ga naar onze evenementenkalender op de website of meld u aan voor de mailinglijst om alle uitnodigingen te ontvangen via info@kahuna.nl onder vermelding van ‘aanmelding mailinglijst’.

 

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo